AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisesinin kesildiğini görmek

Kahve falında elbisesinin kesildiğini görmek

Kahve falında elbisesinin kesildiğini görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında elbisesinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Unutmamak için bir kenara not almanızda fayda var.

Kahve falında elbisenin kesildiğini görmek günü birlik tatillere çıkacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında elbisesinin kesildiğini görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında nefesi kesilmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun kesildiğini görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalet eder.

Kahve falında saçlarımın kesildiğini görmek işlerin çok iyiye gideceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Kahve falında saçının kesilmesine üzülmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının kesilmesini görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kesildiğini görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir