AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise kurutmak

Kahve falında elbise kurutmak

Kahve falında elbise kurutmak Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kariyerinin yükseleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet eder.

Kahve falında elbise kurutmak gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olaylar hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Kahve falında elbise kurutmak yüzlerin asılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalettir.

Kahve falında kurutulmuş sebze görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında ağzının kuruduğunu görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmağın kuruduğunu görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kurutulmuş bamya görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş erik görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurutmalık görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir