AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş sebze görmek

Kahve falında kurutulmuş sebze görmek

Kahve falında kurutulmuş sebze görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, sağlık ve hayır getireceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş sebze gördüyseniz:

  • Duygusal, entelektüel veya estetik anlamda farklı maceralara açık bir yıldasınız.

Kahve falında sebze kurutmak büyük başarıların göğüsleneceğine, kötü günleri geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş sebze görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölün kuruduğunu görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında dolma biber kurutmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bahçenin kuruduğunu görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş erik görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun kuruduğunu görmek emeklerinin yarıda kalacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin kuruduğunu görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir