AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek

Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek

Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek programların ve projelerin tutmayacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudağının kuruduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında dudaklarının kuruduğunu görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek sorunlarını çözeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına inanılır.

Kahve falında et kurutmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş ekmek görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurutmalık görmek çok para kazanılacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş yeşil fasülye görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına inanılır.

Kahve falında kurutulmuş soğan görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kurutulmuş dut görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir