AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının kuruduğunu görmek

Kahve falında ağzının kuruduğunu görmek

Kahve falında ağzının kuruduğunu görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ağzının kuruduğunu gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bazı kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında ağzının kuruduğunu görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, şansın açılacağına alamet eder.

Kahve falında saç kurutmak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine delalettir.

Kahve falında kurutulmuş meyve yemek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kuruduğunu görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun kuruduğunu görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında denizin kuruduğunu görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine yorulur.

Kahve falında kurutulmuş dut yemek endişelerin sona ereceğine, işlerin yeni kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında kurutulmuş fasulye görmek kişinin fakirleşeceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir