AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş erik görmek

Kahve falında kurutulmuş erik görmek

Kahve falında kurutulmuş erik görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş erik gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Kahve falında kurutulmuş erik görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş yeşil fasülye görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında havuzun kuruduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçeklerin kuruduğunu görmek her şeyin sarpa saracağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş soğan görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı biber kurutmak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fasulye kurutmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir