AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmağın kuruduğunu görmek

Kahve falında ırmağın kuruduğunu görmek

Kahve falında ırmağın kuruduğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ırmağın kuruduğunu gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Kahve falında ırmağın kuruduğunu görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş erik görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır kurutmak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işarettir.

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerin kuruduğunu görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş tütün görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş ekmek görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, kötü yollara gireceğine yorulur.

Kahve falında kurutulmuş incir görmek ruhlarına mevlit okutacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir