AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş bamya görmek

Kahve falında kurutulmuş bamya görmek

Kahve falında kurutulmuş bamya görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş bamya gördüyseniz:

  • Başkalarına bağımlı olmak ya da yeni deneyimler yapmak arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında kurutulmuş bamya görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş bamya görmek kendisini ona adayacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işarettir.

Kahve falında bamya yediğini görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bamya satın almak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında bamya toplamak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine işaret eder.

Kahve falında taze bamya görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ bamya yemek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru bamya görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir