AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutmalık görmek

Kahve falında kurutmalık görmek

Kahve falında kurutmalık görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kurutmalık gördüyseniz:

  • Bir kişi şüpheli fikirlerinden bahsediyor olabilir veya şüphe uyandırıyor olabilir.

Kahve falında kurutulmuş incir görmek çekilen acıların unutulacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kurutulmuş üzüm görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş nane görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında ırmağın kuruduğunu görmek işlerinin düzene gireceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında et kurutmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kurutmak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş yeşil fasülye görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek kurutmak kazancının günden güne arttıracağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir