AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise koklamak

Kahve falında elbise koklamak

Kahve falında elbise koklamak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise koklamak gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında elbise koklamak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında bebek koklamak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim koklamak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe gül koklamak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeği koklamak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kekik koklamak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öpüp koklamak işlerin günden güne daha da açılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantar koklamak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir