AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği koklamak

Kahve falında bir erkeği koklamak

Kahve falında bir erkeği koklamak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sorumlulukların azalacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, günden güne kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeği koklamak gördüyseniz:

  • Sizden belli konularda cevaplar ya da çözümler bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında bir erkeği koklamak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında erkeği koklamak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek parfümü koklamak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çiçek koklamak ortaklı işlere iştirak edileceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında leylak koklamak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadını koklamak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kokladığını görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında rakı koklamak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir