AnaSayfa / Genel / Kahve falında öpüp koklamak

Kahve falında öpüp koklamak

Kahve falında öpüp koklamak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, istediği başarıyı göstereceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öpüp koklamak gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerle vakit geçirmeniz bazı görev veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında mantar koklamak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan koklamak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında limon kolonyası koklamak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil koklamak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nane koklamak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit koklamak zorlukların giderileceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında tütsü koklamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir