AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar koklamak

Kahve falında mantar koklamak

Kahve falında mantar koklamak işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, başarılı bir kişi olacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, pişmanlığa, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında mantar koklamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size danışan veya tavsiyelerinize kulak veren kişiler olabilir.

Kahve falında mantar koklamak yardıma ihtiyaç duyacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak koklamak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek koklamak yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kına koklamak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise koklamak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya işaret etmektedir.

Kahve falında karanfil koklamak kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi koklamak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında portakal koklamak mevkilerinin yüksek olacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir