AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim koklamak

Kahve falında kuranı kerim koklamak

Kahve falında kuranı kerim koklamak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, ev taşımaya işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim koklamak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize katkısı olabilecek aktivitelerle vakit geçireblir ya da görüntünüzü yenilemenizi sağlayacak alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerim koklamak aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi hediye etmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, ayrılanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi düşürmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi tuvalette görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim yere atmak kafasını rahatlatacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim bulduğunu görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim okuyan birini görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına inanılır.

Kahve falında kuran kerim okuyan birini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir