AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek koklamak

Kahve falında bebek koklamak

Kahve falında bebek koklamak kazancında bereketin artacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, gücünün azalacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek koklamak gördüyseniz:

  • Başkalarının dikkatini çekmek için para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında bebek koklamak tüm dileklerinin gerçek olacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek öpmek koklamak kişinin geri planda kalacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçını koklamak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında boyun koklamak kimseye el açmadan yaşayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağı koklamak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine inanılır.

Kahve falında pembe gül koklamak tutumlu bir yaşam süreceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Kahve falında mavi gül koklamak ele güne muhtaç olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği koklamak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir