AnaSayfa / Genel / Kahve falında kekik koklamak

Kahve falında kekik koklamak

Kahve falında kekik koklamak hasta ise iyileşeceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Kahve falında kekik koklamak gördüyseniz:

  • Sebepsi yere sinirlenmeniz, herşeye kızmanız mümkündür.

Kahve falında kekik koklamak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kekik içmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kekik görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kekik istemek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik ekmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kekik toplamak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kekik vermek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik tarlası görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir