AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe gül koklamak

Kahve falında pembe gül koklamak

Kahve falında pembe gül koklamak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, büyük paralar kazanılacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, hayıflanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe gül koklamak gördüyseniz:

  • Size rehberlik eden, tavsiyelerde bulunan, amaçlarınızı paylaşan veya seven kişilerle bir araya gelerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında pembe gül koklamak fal sahibinin elinin darlaşacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalettir.

Kahve falında gülü koklamak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine yorulur.

Kahve falında gül koklamak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gül koklamak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül suyu koklamak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında mavi gül koklamak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalettir.

Kahve falında gül kokusu koklamak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında gül kokladığını görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir