AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise dikip giymek

Kahve falında elbise dikip giymek

Kahve falında elbise dikip giymek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin kolaylaşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elbise dikip giymek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi doğru yönetmeye çalışmalısınız.

Kahve falında elbise dikip giymek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine elbise diktirmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni elbise diktirmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbise diktirmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı elbise diktirmek iyilik ve güzellik bulacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terziye elbise diktirmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil elbise diktirmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine elbise diktirmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir