AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine elbise diktirmek

Kahve falında kendine elbise diktirmek

Kahve falında kendine elbise diktirmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kendine elbise diktirmek gördüyseniz:

  • Yeni ufuklara doğru açılmanın heyecanıyla işinize daha bir şevkle sarılıyorsunuz.

Kahve falında elbise diktirmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, yeni ilişkiler kurulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil elbise diktirmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında takım elbise diktirmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor elbise diktirmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına inanılır.

Kahve falında elbise diktiğini görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına işaret eder.

Kahve falında üzerine elbise diktirmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni dikilmiş elbise görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı elbise diktirmek işine dört elle sarılacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir