AnaSayfa / Genel / Kahve falında terziye elbise diktirmek

Kahve falında terziye elbise diktirmek

Kahve falında terziye elbise diktirmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, müjdeli bir haber alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya yorulur.

Kahve falında terziye elbise diktirmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında terziye elbise diktirmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında terziye etek diktirmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında terzide çalışmak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terzi olmak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terzi makası görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek terzi görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında terzi görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın terzi görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir