AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbise diktirmek

Kahve falında beyaz elbise diktirmek

Kahve falında beyaz elbise diktirmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, parasal durumun düzeltileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz elbise diktirmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz herhangi birisinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz.

Kahve falında beyaz elbise diktirmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine inanılır.

Kahve falında üzerine elbise diktirmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında elbise diktiğini görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elbise diktirmek kurtuluşu yakalayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni dikilmiş elbise görmek bazı konularda önayak olunacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında dikilmiş elbise görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında elbise dikip giymek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı elbise diktirmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir