AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni elbise diktirmek

Kahve falında yeni elbise diktirmek

Kahve falında yeni elbise diktirmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında yeni elbise diktirmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Kahve falında yeni elbise diktirmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, maddi anlamda güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında yeni dikilmiş elbise görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni etek diktirmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalettir.

Kahve falında yeni dikilmiş fidan görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeni dikilmiş ağaç görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni dikilen ağaç görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbise diktirmek hastalıklara şifa bulunacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında elbise dikip giymek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir