AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı elbise diktirmek

Kahve falında kırmızı elbise diktirmek

Kahve falında kırmızı elbise diktirmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı elbise diktirmek gördüyseniz:

  • Sakin olmaya çalışmalı, yapabileceğinizden fazlası için söz vermemeli ya da vaadlerde bulunmamalısınız.

Kahve falında kırmızı elbise diktirmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında mor elbise diktirmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında elbise diktiğini görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz elbise diktirmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise diktirdiğini görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine elbise diktirmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, hayatın yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil elbise diktirmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine elbise diktirmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir