AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine elbise diktirmek

Kahve falında üzerine elbise diktirmek

Kahve falında üzerine elbise diktirmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında üzerine elbise diktirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere anlayışsız davranma eğilimindesiniz.

Kahve falında nişan elbisesi diktirmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında dikilmiş elbise görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında elbise diktirmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında üzerine elbise diktirmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine elbise diktirmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz elbise diktirmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalettir.

Kahve falında abiye elbise diktirmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında mor elbise diktirmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir