AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elbise diktirmek

Kahve falında yeşil elbise diktirmek

Kahve falında yeşil elbise diktirmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elbise diktirmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya meslektaşlarınızla geçireceğiniz zaman özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Kahve falında yeşil elbise diktirmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yeni dikilmiş elbise görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında abiye elbise diktirmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine inanılır.

Kahve falında üzerine elbise diktirmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kederleneceğine işarettir.

Kahve falında terziye elbise diktirmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında elbise diktirdiğini görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elbise diktirmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının elbise diktiğini görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, eve huzur dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir