AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise ateşe atmak

Kahve falında elbise ateşe atmak

Kahve falında elbise ateşe atmak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, esenleyeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise ateşe atmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir.

Kahve falında elbise ateşe atmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında kediyi ateşe atmak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında birini ateşe atmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ateş topu atmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hasta olacağına delalettir.

Kahve falında kendini ateşe atmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, alım gücünün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşe odun atmak geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği ateşe atmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı ateşe atmak büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir