AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı ateşe atmak

Kahve falında ayakkabıyı ateşe atmak

Kahve falında ayakkabıyı ateşe atmak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı ateşe atmak gördüyseniz:

  • Kendinizi sınırlamamalı, gücünüzün yettiği yere kadar devam etmelisiniz.

Kahve falında ayakkabıyı ateşe atmak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşe eşya atmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerimi ateşe atmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, insanların alım gücünün azalacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğu ateşe atmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı ateşe atmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşe kağıt atmak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında ateşe bir şey atmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına yorulur.

Kahve falında ateşe tuz atmak zor durumlara düşeceğine, eksiği kendinde bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir