AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği ateşe atmak

Kahve falında bebeği ateşe atmak

Kahve falında bebeği ateşe atmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, güven kaybı yaşanacağına, yeni bir araca sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği ateşe atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi temalı ilişkilere odaklanın.

Kahve falında bebeği ateşe atmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşe su atmak problemlere çözüm bulunacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında ateşe kağıt atmak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş topu atmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı ateşe atmak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına yorulur.

Kahve falında odunu ateşe atmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı ateşe atmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir