AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşe odun atmak

Kahve falında ateşe odun atmak

Kahve falında ateşe odun atmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, çok zor günler geçireceğine, sorumlu tutacağına, karısının çok mutlu olacağına, iş kaybı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşe odun atmak gördüyseniz:

  • Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir.

Kahve falında odunu ateşe atmak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında ateşe odun atmak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odun ateşi söndürmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ateş yakmak için odun toplamak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşe odun attığını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odunlarla ateş yakmak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş odun görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir