AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ateşe atmak

Kahve falında kendini ateşe atmak

Kahve falında kendini ateşe atmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, doktordan doktora koşturacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini ateşe atmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şanssızlıklar yüzünden başarısız olabilirsiniz.

Kahve falında ateşe bir şey atmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odunu ateşe atmak zor ve karamsar günler geçireceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet eder.

Kahve falında elbise ateşe atmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kediyi ateşe atmak düşmanına galip geleceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında saçı ateşe atmak işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kirli işlere bulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateşe odun atmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşe eşya atmak ufkunun açılacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi ateşe atmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir