AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi ateşe atmak

Kahve falında kediyi ateşe atmak

Kahve falında kediyi ateşe atmak uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi ateşe atmak gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız da herkes yapmak istediğiniz ya da yaptığınız şeyi anlamayabilir.

Kahve falında kediyi ateşe atmak aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği ateşe atmak ortalığın karışacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşe toprak atmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, yeni malların alınacağına alamet eder.

Kahve falında ateşe atmak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına inanılır.

Kahve falında fareyi ateşe atmak anne babanın üzüntü duyacağına, yeni bir semte taşınılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise ateşe atmak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına delalettir.

Kahve falında yılan ateşe atmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir