AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ateşe atmak

Kahve falında birini ateşe atmak

Kahve falında birini ateşe atmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, rızkının eksileceğine işarettir.

Kahve falında birini ateşe atmak gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda, sizi rahatsız edecek talepleri olan kişilerle muatap olabilirsiniz.

Kahve falında kediyi ateşe atmak sıkıntılarının son bulacağına, mali sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında saçı ateşe atmak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına delalet eder.

Kahve falında ateşe odun atmak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında odunu ateşe atmak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında elbise ateşe atmak paraya ve mala kavuşacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı ateşe atmak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ateş topu atmak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşte ekmek atmak onlarla dayanışma içinde olacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir