AnaSayfa / Genel / Kahve falında el yüz yıkamak

Kahve falında el yüz yıkamak

Kahve falında el yüz yıkamak mahsullerin fazlalaşacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, köşeye sıkıştıracağına, haksızlığa uğranacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında el yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına inanılır.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına işaret eder.

Kahve falında el ve yüz yıkamak dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elini yüzünü yıkamak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında elini yüzünü yıkadığını görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el yüz yıkamak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir