AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin yazı yazdığını görmek

Kahve falında bebeğin yazı yazdığını görmek

Kahve falında bebeğin yazı yazdığını görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, işlerdeki karın artacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin yazı yazdığını görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayarda yazı yazmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulur.

Kahve falında duvara yazı yazmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, asosyal bir insan haline geleceğine işarettir.

Kahve falında duvarlara yazı yazmak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında çamura yazı yazmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine rivayet eder.

Kahve falında havaya yazı yazmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında toprağa yazı yazmak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ele yazı yazmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, bereketin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir