AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da isteklerinizin yürürlüğe konmasını belli etmek adına farklı yöntemler denemeniz sonuç vermeyebilir.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine inanılır.

Kahve falında tahtaya yazı yazmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Kahve falında tahtada yazı yazmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak her attığı adımı paraya çevireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine yorulur.

Kahve falında sınıfta tahtaya yazı yazmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahtaya yazı yazdığını görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir