AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla sigara içmek

Kahve falında zorla sigara içmek

Kahve falında zorla sigara içmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında zorla sigara içmek gördüyseniz:

  • Belli bir duruma farklı açılardan bakabilmeniz olumlu seçenekleri görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında zorla sigara içmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına tabir olunur.

Kahve falında zorla rakı içmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine delalettir.

Kahve falında zorla su içmek anlaşmalardan cayılacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında zorla hap içmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında zorla içki içmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sigara içmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında arabada sigara içmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın yanında sigara içmek hayallerin yarıda kalacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir