AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sigara içmek

Kahve falında beyaz sigara içmek

Kahve falında beyaz sigara içmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, geçim derdine gireceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sigara içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye geçmeden önce, duygusal bir konunun doğru şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında beyaz sigara içmek dertlerin günden güne artacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında babayla sigara içmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, kazancının da artacağına inanılır.

Kahve falında babasının yanında sigara içmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına tabir olunur.

Kahve falında karşılıklı sigara içmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılarken sigara içmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık sigara içmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir