AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sigara içmek

Kahve falında eşinin sigara içmek

Kahve falında eşinin sigara içmek büyük bir başarının elde edileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin sigara içmek gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Kahve falında eşinin sigara içmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı sigara içmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yarım sigara içmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla sigara içmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında derste sigara içmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işarettir.

Kahve falında babayla karşılıklı sigara içmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında çay ve sigara içmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir