AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sigarasını içmek

Kahve falında başkasının sigarasını içmek

Kahve falında başkasının sigarasını içmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının sigarasını içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin problemleriyle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında başkasından sigara alıp içmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüste sigara içmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçken sigara içmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, engel teşkil edeceğine yorulur.

Kahve falında ramazanda sigara içmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle sigara içmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara sarıp içmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, başa iş açacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı sigara içmek kendine geleceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle sigara içmek onu kendisinden daha çok seveceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir