AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ve tırnak görmek

Kahve falında el ve tırnak görmek

Kahve falında el ve tırnak görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında el ve tırnak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş birliği, iş ya da ilişkiden en fazlasını umabilirsiniz.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el tırnaklarının uzadığını görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında el tırnağı görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında el tırnaklarını uzun görmek projenin gerçekleştirileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında el tırnaklarını kesmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında el tırnağının koptuğunu görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir