AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tırnaklarını kesmek

Kahve falında el tırnaklarını kesmek

Kahve falında el tırnaklarını kesmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, maddi anlamda feraha ermeye, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında el tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Acele ile yanlış kararlar verebilirsiniz.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el tırnağı kesmek huzurlu, mutlu olacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine alamet eder.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el tırnağını kesmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, hak yolunu tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el tırnaklarını kesmek kurulu düzeni olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında kısa tırnak kesmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir