AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tırnaklarının uzadığını görmek

Kahve falında el tırnaklarının uzadığını görmek

Kahve falında el tırnaklarının uzadığını görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında el tırnaklarının uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında el tırnaklarının uzadığını görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnakları uzamak doğru iş ortaklığı yapacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağının uzadığını görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kasasının ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak uzamak ticaretinin de hızlanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında tırnağın uzadığını görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklarının uzadığını görmek sermaye kaybedeceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinin uzadığını görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir