AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek

Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek

Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi değiştirebilirsiniz veya bazı ilişkileriniz sizi şaşırtabilir.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına rivayet eder.

Kahve falında el tırnağı kesmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine alamet eder.

Kahve falında el tırnaklarını kesmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında el tırnağını kesmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, yeni bir semte taşınılacağına delalet eder.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek hep yerinde sayacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir