AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tırnağı görmek

Kahve falında el tırnağı görmek

Kahve falında el tırnağı görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el tırnağı gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında el tırnağını uzun görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, hastalıklarını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el tırnağı görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, ünleneceğine delalet eder.

Kahve falında el tırnağının koptuğunu görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el tırnaklarını uzun görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el tırnağını kesmek kazancının helal para olacağına, başarıya giden yollarını açacağına tabir olunur.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir