AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tırnaklarını uzun görmek

Kahve falında el tırnaklarını uzun görmek

Kahve falında el tırnaklarını uzun görmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına alamet eder.

Kahve falında el tırnaklarını uzun gördüyseniz:

  • Zevk aldığınız ilişkileri beslemeniz gerekiyor.

Kahve falında el tırnağını uzun görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında el tırnaklarını uzun görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tırnağının uzun olduğunu görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendini uzun tırnaklı görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının tırnağını uzun görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnağı uzun görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun tırnak kesmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir