AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tırnağının koptuğunu görmek

Kahve falında el tırnağının koptuğunu görmek

Kahve falında el tırnağının koptuğunu görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında el tırnağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda doğru ilerlemeyen veya hoşunuza gitmeyen şeyler olabilir.

Kahve falında el tırnaklarının uzadığını görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına işarettir.

Kahve falında el tırnağı görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında el tırnağı kesmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, emeklerinin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında el ve tırnak görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir