AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ve ayak öpmek

Kahve falında el ve ayak öpmek

Kahve falında el ve ayak öpmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına delalettir.

Kahve falında el ve ayak öpmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Kahve falında el ve ayak öpmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el ayak öpmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına işarettir.

Kahve falında annenin ayağını öpmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü ayağını öpmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir kızın ayağını öpmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba ayağı öpmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında anne ayağı öpmek falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir