AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ayak öpmek

Kahve falında el ayak öpmek

Kahve falında el ayak öpmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında el ayak öpmek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Kahve falında el ayak öpmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında el ve ayak öpmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tabanı öpmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında annenin ayağını öpmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızın ayağını öpmek ipliklerini pazara çıkaracağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı öpmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın altını öpmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir