AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi sağlayacak türlü parlak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında birinin ayağının altını öpmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayak altını öpmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına delalet eder.

Kahve falında ayağın altını öpmek hayırlı bir yola çıkılacağına, alim ve bilge insan olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin ayağını öpmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Kahve falında ayağı öpmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, iç sıkıntısına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir