AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba ayağı öpmek

Kahve falında baba ayağı öpmek

Kahve falında baba ayağı öpmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine işaret eder.

Kahve falında baba ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında babanın ayağını öpmek Allah’a dua edeceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalettir.

Kahve falında ölen babanın ayağını öpmek kırgınların barışacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baba ayağı öpmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında anne ayağı öpmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin ayağını öpmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün ayağını öpmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir